Vi söker med ljus, lykta & fyrtorn efter just dig

Vi utökar kontinuerligt hela vårt team, både hit och till vår storasyster MOSSBYLUND, men just nu letar vi lite extra mycket efter:

restaurang & kafé

Om du vill arbeta inom service, kanske till och med har erfarenhet av arbete på café eller restaurang, så kanske du är personen vi letar efter.

Vi söker just nu sommarpersonal till vårt serveringsteam, ansök via vår storasyster MOSSBYLUND.

kock

Vi har full fart och massa glada gäster, varje dag.

Därför söker vi en köksstjärna som går, eller har gått, restaurangutbildning. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och har stor kärlek för matlagning? Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde snarast. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger. Ansök via vår storasyster Mossbylund.

1:e kock

Vi har full fart och massa glada gäster, varje dag. Nu söker vi förstärkning av en kreativ 1:e kock. Vi söker dig med gedigen erfarenhet i köket och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. 

Du bör ha restaurangutbildning i grunden och minst 3 års yrkeserfarenhet. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå att träna våra nya kockar. Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde snarast. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger. Ansök via vår storasyster Mossbylund.

Vad är Bongska Huset?

Mitt i Abbekås hamn ligger Bongska Huset. I april öppnade vi upp portarna för en ny krog och hotell, kafé, butik & bageri följde snart därefter.

Bageriet är öppet 7 dagar i veckan, året runt och försörjer både bybor och storasystern HOTELL MOSSBYLUND med frukostbullar och andra godsaker.

Vem är vi?

1 mars 2021 tog Ingrid & Peter Svensson över Bongska Huset i Abbekås, tidigare kallat hamnkrogen. Efter 18 år med Hotell Mossbylund och numera med 100 fantastiska kollegor som hungrar efter nya projekt blev Abbekås hamn en ny och efterlängtad destination att ta tillvara på. Mossbylund är motorn som ska få Bongska att ånga och puttra igen!

Psst!

Vi söker även fler kockar & stjärnor till servisen. Kolla in alla våra lediga tjänster på syrrans hemsida HÄR

Ring oss

0411-30400

Hitta oss

bongska huset
skepparevägen 1
274 56 abbekås

Vår storasyster

bongska huset / skepparevägen 1, 274 56 abbekås / 0411-30400 / info@bongskahuset.se / www.bongskahuset.se