Vi söker med ljus, lykta & fyrtorn efter just dig

Vi utökar kontinuerligt hela vårt team, både hit och till vår storasyster MOSSBYLUND, men just nu letar vi lite extra mycket efter:

konditorer och bagare

I vårt BAKHUS bakar vi allt mellan himmel och jord. Frukostbullar & kavring. Kakor & Hundkex. Och mycket mer såklart.

Därför söker vi nu morgonpigga konditorer och/eller bagare. Var med och starta upp ett helt nytt bageri med allt vad det innebär.

Vi söker dig med relevant utbildning eller en lång erfarenhet av yrket som älskar att göra våra gäster nöjda med dina bakverk.

Tjänsten är på 100% tillsvidareanställning och arbete på helger & tidiga mornar är självklart. Vi har löpande urval och ser gärna att vi kan tillsätta tjänsterna direkt så tveka inte att skicka in din ansökan till vår kökschef Jesper.

Vad är Bongska Huset?

Mitt i Abbekås hamn ligger Bongska Huset. I april öppnade vi upp portarna för en ny krog och hotell, kafé, butik & bageri följde snart därefter.

Bageriet är öppet 7 dagar i veckan, året runt och försörjer både bybor och storasystern HOTELL MOSSBYLUND med frukostbullar och andra godsaker.

Vem är vi?

1 mars 2021 tog Ingrid & Peter Svensson över Bongska Huset i Abbekås, tidigare kallat hamnkrogen. Efter 18 år med Hotell Mossbylund och numera med 100 fantastiska kollegor som hungrar efter nya projekt blev Abbekås hamn en ny och efterlängtad destination att ta tillvara på. Mossbylund är motorn som ska få Bongska att ånga och puttra igen!

Psst!

Vi söker även fler kockar & stjärnor till servisen. Kolla in alla våra lediga tjänster på syrrans hemsida HÄR

Ring oss

0411-30400

Hitta oss

bongska huset
skepparevägen 1
274 56 abbekås

Vår storasyster

bongska huset / skepparevägen 1, 274 56 abbekås / 0411-30400 / info@bongskahuset.se / www.bongskahuset.se